Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Νέο βιβλίο! Η αγαπημένη Μαίρη Πόππινς επιστρέφει από τις εκδόσεις Μίνωας!

Το νέο μας βιβλίο από την αγαπημένη σειρά "Κλασικοί θησαυροί" μόλις κυκλοφόρησε! Η λατρεμένη "Μαίρη Πόππινς" της Πάμελα Λ. Τράβερς σε μια νέα διασκευή από τη Μαρία Δασκαλάκη , σε δική μου εικονογράφηση, βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων!

Από τις μοναδικές Εκδόσεις Μίνωας

Το link για την αγορά από το site των εκδόσεων θα προστεθεί σύντομα. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Περιγραφή
Η Πάμελα Λ. Τράβερς ξεκίνησε να γράφει τη σειρά βιβλίων με τη Μαίρη Πόππινς το 1933. Έκτοτε η μαγευτική αυτή ηρωίδα συνώνυμο της παιδικότητας και της ανεμελιάς έγινε κινηματογραφική ταινία, και θεωρείτε ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών. Τα κατορθώματα της κλασικής πλέον Μαίρη Πόππινς έχουν κερδίσει αναμφισβήτητα μια σημαντική θέση στην καρδιά των αναγνωστών.

Η οικογένεια Μπανκς ζούσε στο μικρότερο σπίτι του δρόμου με τις κερασιές. Η ζωή τους έμοιαζε αρκετά συνηθισμένη μέχρι τη στιγμή που ο άνεμος γύρισε ανατολικός και έφερε έξω από την πόρτα τους την καινούργια νταντά. Η Μαίρη Πόππινς κάθε άλλο παρά συνηθισμένη ήταν. Είχε έναν θείο που όποτε γελούσε φούσκωνε σαν μπαλόνι και ανέβαινε ψηλά στο ταβάνι, μπορούσε να συνομιλήσει με τα αστέρια και κρατούσε μια ομπρέλα στο μπαστούνι της οποίας υπήρχε ένα κεφάλι παπαγάλου! Όλα πήγαιναν καλά, ώσπου ο άνεμος άρχισε να φυσά δυτικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου