Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Νέο βιβλίο! "Η κυρά Διατροφή πρώτη στη μαγειρική"

Η δεύτερη συνεργασία μου με την αγαπημένη φίλη, συγγραφέα Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου με τίτλο "Η κυρά διατροφή πρώτη στη μαγειρική" κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα!
Μια ιδιαίτερη ιστορία που σκοπό έχει να βοηθήσει μικρούς αλλά και μεγάλους να τρέφονται σωστά και να κατανοήσουν τη διατροφική πυραμίδα αλλά και την χρησιμότητα που έχει κάθε διαφορετική τροφή για την υγεία του οργανισμού!
Το βιβλίο συνοδεύεται από 10 γευστικές και υγιεινές συνταγές του σεφ Ιούλιου Καλαποδά!

Περιγραφή
Η ισορροπημένη διατροφή των παιδιών αποτελεί αρωγό για τη σωματική τους ανάπτυξη και την πνευματική τους εξέλιξη. Αυτό το βιβλίο, με χιούμορ και φαντασία, εξηγεί με ευφάνταστο τρόπο τις βασικές αρχές της καλής διατροφής. H ιστορία βοηθά τα παιδιά να οικειοποιηθούν κανόνες σωστής διατροφής και αποτελεί εφόδιο για να τεθούν τα θεμέλια για σωστές διατροφικές συνήθειες, που συμβάλλουν στην ευεξία και τη καλή υγεία. Οφείλουμε να διδάξουμε στα παιδιά, από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, τον σωστό τρόπο διατροφής καθώς, σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, "η τροφή είναι το φάρμακό μας και το φάρμακό μας να είναι η τροφή μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου