Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Νέο βιβλίο! "Μικρές Κυρίες" από τις Εκδόσεις Μίνωας

Το νέο μας βιβλίο από την αγαπημένη σειρά "Κλασικοί θησαυροί" μόλις κυκλοφόρησε! 
Η αγαπημένη ιστορία της Λουίζα Μέι Άλκοτ, οι "Μικρές κυρίες", σε μια νέα διασκευή από τη Μαρία Δασκαλάκη με δική μου εικονογράφηση, βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων!
Από τις μοναδικές Εκδόσεις Μίνωας
Το link για την αγορά από το site των εκδόσεων θα προστεθεί σύντομα καθώς η νέα ιστοσελίδα του ΜΙΝΩΑ δεν έχει ανοίξει. Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Περιγραφή
Οι Μικρές κυρίες είναι ο νέος «Κλασικός Θησαυρός» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας! Oι ηρωίδες της Λουίζα Μέι Άλκοτ, που αγαπήθηκαν διαχρονικά από μικρά και μεγάλα παιδιά ανά τον κόσμο, έρχονται τώρα ξανά να μας διηγηθούν τις περιπέτειες και τα μικρά μυστικά τους.
Τέσσερις αδερφές μαθαίνουν να ζουν καταμεσής του πολέμου με τον πατέρα τους να έχει φύγει στο μέτωπο. Έχοντας για όπλο τους την αγάπη, καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και τις αναποδιές που έρχονται στο σπίτι τους. Η Μεγκ, υπεύθυνη και σοβαρή, ως μεγαλύτερη αντικαθιστά τη μητέρα όταν εκείνη απουσιάζει. Η Τζο, αγοροκόριτσο και συγγραφέας, σκαρφίζεται ένα σωρό ιστορίες. Η Μπεθ, γλυκιά και ντροπαλή, κρύβεται ανάμεσα στις παρτιτούρες του πιάνου της και η Έιμι, μικρή και παραχαϊδεμένη, διψά για δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου