Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Διαδρομές από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Καλησπέρα!!!
Σήμερα είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ μερα!
Τα καλά νέα στο ίνμποξ ήρθαν από ένα άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα οπότε αυτό το κάνει ακόμα πιο τέλειο!
 Από σήμερα λοιπόν μπορείτε να ξεφυλίσσετε αλλά και να κατεβάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ με τις δικές μου εικόνες να πλαισιώνουν το τεύχος από την αρχή μέχρι και την τελευταία σελίδα.
Πάντα θαύμαζα και απολάμβανα την εξαιρετική δουλειά των εικονογράφων στις διαδρομες και ένιωθα δέος, Ναταλία Καπατσούλια, Αιμιλία Κονταίου, Χρύσα Σπυρίδωνος, Νίκη Λεωνίδου και τόσοι άλλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι πέρασαν από το περιοδικό!!! Τώρα λοιπόν δεν χορταίνω να το ξεφυλλίζω!
Ευχαριστώ όλη την ομάδα των εκδόσεων Ψυχογιός που εργάστηκαν για το τεύχος και ιδιαίτερα την Κυρία Ελένη Βαζούρα.
Και ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στην Κυρία Λότη Πέτροβιτς - Ανδρουτσοπούλου. Οι διαδρομές ήταν πάντα ένας στόχος για μένα, και το γεγονός ότι μου το ανακοίνωσε αυτό η Κυρία Πέτροβιτς που εκτιμώ, αγαπώ και σέβομαι για την πορεία της, το ήθος και την ψυχή της...που φαίνεται κάθε φορά που την ακούς να μιλάει ή διαβάζεις ένα κείμενο της...αυτό το γεγονός το κάνει πραγματικά ονειρεμένο....

Ναι ναι...ξέρω...την αγαπώ την δουλειά μου

Για να ξεφυλλίσετε το περιοδικό  μπείτε στην σελίδα των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρακάτω

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003125/diadromes-teuxos-no-118

η απευθείας στο Ξεφύλλισμα

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003125/diadromes-teuxos-no-118


Στην σελίδα μπορείτε να γράψετε κριτική αλλά και να αξιολογήσετε το τεύχος! Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να διαβάσω την κριτική σας φίλοι μου!!! Σας ευχαριστώ!




2 σχόλια:

  1. Νίκο δεν είναι τυχαίο ότι η δουλειά σου αναγνωρίζεται! Έχεις δώσει πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα. Και αν δεν κάνω λάθος, σου έχω ξαναπεί πως το παιδί που έχεις μέσα σου, εκδηλώνεται και σου χαρίζει επιτυχίες!

    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή